Massages

Laat u meevoeren naar een wereld van totale ontspanning en verzorging.

*Massages zijn niet erotisch van aard!


rug pijn masseren

Massage 30 min. €36.75

Vooraf aan de massage worden de lichamelijke klachten, wensen en verwachtingen besproken. Op basis daarvan wordt de massage gegeven. Het doel van de massage is ontspannen en vastzittende spieren los maken.


Massage 60 min. €63.00

Bij deze massage is er tijd om het gehele lichaam te masseren. Uiteraard bespreken we vooraf de wensen en verwachtingen, zodat er meer aandacht kan uit gaan naar de problemen. Er worden verschillende massagetechnieken gebruikt van ontspannend naar stevig. Voor een lichamelijke en geestelijke reset.

Door rug gegaan

Combi-massage 30 min.
€42.00

Een speciale massage waarbij de achterzijde van het lichaam gemasseerd wordt met warme olie. Deze massage wordt afgewisseld met de handen en warme basaltstenen.


Combi-massage 60 min.
€68.25

Een speciale massage waarbij de voor-en achterzijde van het lichaam gemasseerd worden met warme olie. Deze massage wordt afgewisseld met de handen en warme basaltstenen.

€60.00

hoofdpijn weg masseren

Shiatsu massage 45 min. €47.25

Een speciale massage vanuit de traditionele Chinese geneeskunde. Deze behandeling herstelt de balans tussen lichaam en geest. Het is een drukpuntmassage waarbij de hoofdhuid, het gelaat, hals, nek, decolleté en armen in de aandacht staan.


Wat is een shiatsu massage?
De letterlijke betekenis van shiatsu is 'vingerdruk'.
Volgens de oosterse visie bevinden zich in ons lichaam kanalen waar energie doorheen stroomt. 
Bij een shiatsu massage worden deze energiestromen opgewekt en in balans gebracht.
Er wordt uitgegaan van zelfhelende kracht. Naast het herstel tussen lichaam en geest, verbetert een shiatsu massage de huidconditie.
De drukpunten massage wordt heel rustig en ontspannend uitgevoerd.

triggerpoints

Hoofd massage 30 min. €36.75

Dit is een massage van het decolleté, de schouders, het gelaat en de hoofdhuid. Met warme olie worden ontspannende en rustige massagegrepen toegepast.

Deze massage wordt rustig uitgevoerd en kan verlichting geven bij hoofdpijn. De bloed-en energiedoorstroming wordt gestimuleerd, wat blokkades kan verhelpen.